(Close Window)
Topic: Computer Savvy People?
Message: Posted by: michaelmystic2003 (Jul 14, 2012 12:18AM)
I'm having a really frustrating problem. All of a sudden, I can no longer see any photos on my Facebook, from anyone. I simply get an empty box with a red X in the top left corner. I came to the Café, and the main forum index page has a large white box at the top underneath the logo.

Any idea what's wrong and how I could fix it? Thank you!
Message: Posted by: michaelmystic2003 (Jul 14, 2012 12:30AM)
Also, this started happening right after I downloaded Flash Player. Could that be something? I uninstalled it and nothing has changed.
Message: Posted by: mastermindreader (Jul 14, 2012 12:49AM)
That large white box at the top of the Café is where you are supposed to be seeing the Criss Angel promo event that we all received a PM about from Steve.

Can you see your avatar?

Also, after you uninstalled Flash Player did you do a complete shutdown and restart of your computer?
Message: Posted by: michaelmystic2003 (Jul 14, 2012 12:51AM)
I can see all avatars and the other banner ads on the Café. It's mostly the photos on Facebook... Can't see them at all and I don't know why.
Message: Posted by: MobilityBundle (Jul 14, 2012 01:00AM)
Definitely sounds like a flash problem. Try another browser without upgrading flash. (If you can see the photos in the other browser, then it's almost certainly a flash problem.)

As always, try restarting your system, just to clear out memory gremlins. (That's a term of art.)

If it is a flash problem, unfortunately I don't have any other great advice, except rolling back the new version of flash on your primary browser.
Message: Posted by: michaelmystic2003 (Jul 14, 2012 01:17AM)
I tried downloading Google Chrome and using that... same issue. No photos on Facebook will show up.
Message: Posted by: michaelmystic2003 (Jul 14, 2012 01:21AM)
Weird. Switched back to Internet Explorer and suddenly I can see photos again! Thank you all for your help!
Message: Posted by: Jeff J. (Jul 14, 2012 02:32AM)
It was most likely a Flash glitch. When you downloaded IE you downloaded a fresh copy of the drivers. It was most likely a virus that caused it. If it happens again, just update your IE drivers. Cheers.