(Close Window)
Topic: IForce Problems
Message: Posted by: ZachDavenport (Mar 1, 2016 02:48PM)
I haven't used IForce in awhile, but a few days ago I decided to use it again, but it doesn't work. It works great as a doodle pad, but it doesn't work at all as it is supposed to. It's the android version. Does anyone know what could be wrong?
Message: Posted by: ablanathanalba (Mar 29, 2016 05:04PM)
Can you delete and reinstall?
Message: Posted by: ZachDavenport (Mar 29, 2016 06:02PM)
I tried that, but I figured out that it is my phone. For some reason the tilt sensor isn't working.
Message: Posted by: Mark_Chandaue (Mar 31, 2016 07:05PM)
Check your settings and make sure rotation isn't disabled
Message: Posted by: Bill (Apr 11, 2016 08:54PM)
I've had it on two Android phones so far. It's never worked reliability enough that I'd perform it for strangers. I finally deleted it yesterday.
Message: Posted by: SimonTheSorcerer (Nov 22, 2016 05:21AM)
Someone else has the problem with newer android versions, that you can't save the edited presets?!
Message: Posted by: Decomposed (Dec 8, 2016 01:39AM)
Darn I wanted to get this.....fixing to buy a new phone and saw this once and loved it in action. Is it only the Android versions that don't work?
Message: Posted by: Bella Dans (Dec 9, 2016 10:36PM)
If that's the case it be quite unfortunate, I cause I only have an Android now.
Message: Posted by: Mobius (Dec 12, 2016 02:39PM)
Can't speak for Android users but I have used iForce on three different iPhones and have never had a problem. It would be a real pity if it was glitchy on Android and couldn't be trusted. It's a great app.
My only suggestion is that if there is a problem with the tilt sensor you could always use the springboard image and use a finger swipe. It's not as great as simply turning your phone over but would be a lot more reliable.
I've used the app for over a year now and can't imagine having to delete it or losing faith in its reliability. Also, the doodle pad is a great little feature. I use it with iCube and it kills.
Hopefully the developer sorts this out.
Message: Posted by: Decomposed (Dec 30, 2016 11:49AM)
Okay I got this and have a problem. Lets say Im using the 1-4 preset, when I turn over the phone for the reveal, it only shows the top half of the number predicted. Say for 2, I only get the top of the two...... Anything I can do??? This is so good...I cant get to the instructions but that is not important right now.